Dragi utilizatori, dorim sa va informam ca site-ul nostru a fost recent mutat pe o noua platforma iar in timpul acestui proces de tranzitie este posibil sa intampinati anumite erori. Va multumim pentru intelegere.

CINE SUNTEM? 


Indiferent dacă ești meșter priceput sau pasionat de reparații, Bricolaj-Mag.ro este soluția pentru achiziția de scule și echipamente de calitate. Magazinul online îți oferă o gamă variată de scule electrice, articole pentru casă și grădină, scule de mână, echipamente pentru curățenie, instrumente de măsură, echipamente de sudură, generatoare de curent sau compresoare.

 

Bricolaj-Mag.ro te așteaptă cu o gamă variată de scule și echipamente de la producători renumiți precum: Bosch, Makita, DeWalt, Stanley, Black&Decker, Ryobi, Esab, Telwin, Cerva, Efco, Iweld, Delta Plus, AGT și mulți alții. Bricolaj-Mag.ro este soluția ideală pentru lucrările de tip Do it yourself (DIY) fiind, în același timp, un portal prin intermediul căruia poți intra în legătură cu profesioniști ce asigură consultanță tehnică pentru toate produsele comercializate.

 

Pentru că deținem un spațiu generos de depozitare, asigurăm clienților noștri livrarea din stoc propriu, într-un timp cât mai scurt. Mai mult, pentru orice comandă peste 450 lei (TVA inclus), Bricolaj-Mag.ro ofera transport GRATUIT.