Halder - Ciocan SIMPLEX cu capete moi, TPE moale - TPE mediu, cu carcasa din fonta si coada din lemn de inalta calitate, 50 mm

In stoc
SKU
3013.050
Halder
0,00 Lei

Prezentare generală

Ciocanul SIMPLEX din seria 3013 are combinaţia de capete TPE-moale / TPE-mediu. Ambele capete sunt elastomeri termoplastici şi nu lasă nicio abraziune color, nu mai rămâne nicio urmă de abraziune neagră nedorită în comparaţie cu ciocanele de cauciuc convenţionale.
Inserţia TPE-moale albastru (seria 3201) este cel mai moale cap din seria SIMPLEX, are un efect puternic de amortizare şi, prin urmare, este adecvat pentru lucrări sensibile.
Inserţia TPE-mediu gri de duritate medie (seria 3203) permite o forţă de impact mai ridicată comparativ cu cea a capului din compoziţie de cauciuc (seria 3202).
Carcasa din fontă maleabilă are un manşon de protecţie a cozii integrat, care asigură un nivel ridicat de rezistenţă la rupere.
Coada de lemn de înaltă calitate, care amortizează vibraţiile, cu formă ergonomică, este lăcuită de două ori în zona de prindere şi, prin urmare, este insensibilă la murdărie.
Conform principiului inteligent SIMPLEX, toate componentele pot fi schimbate şi reechipate. Acest lucru nu numai că vă ajută să economisiţi bani, ci menajează şi resursele.
Această versiune este disponibilă de la dimensiunea D30mm până la D80mm. Modelul cu D80mm este disponibil şi cu o coadă foarte scurtă (3013.082).

Caracteristici suplimentare

• Ciocan cu cap moale SIMPLEX cu combinaţia de capete TPE-moale (albastru, moale, fără abraziune) / TPE-Mediu (gri, duritate medie, fără abraziune).
• Carcasă din fontă cu manşon de protecţie a cozii integrat şi rezistenţă ridicată la rupere.
• Coadă din lemn de înaltă calitate, care amortizează vibraţiile, cu formă ergonomică, zona de prindere lăcuită de două ori (insensibilă la murdărie).
• Toate piesele pot fi schimbate / reechipate, făcându-le astfel foarte economice.
• Disponibil de la dimensiunea D30mm până la D80mm.
• D80mm disponibil şi cu o coadă foarte scurtă (3013.082).

Domeniu utilizare

Lucrări cu piatră naturală, zidărie şi construcţii de scări, amenajări interioare, asamblarea de mobilă, producţia de ferestre şi uşi dulgherie, montarea pereţilor prefabricaţi, poziţionarea grinzilor

Specificatii produs
EAN4030618300625
Producator
Lungime mm350
0
Rating:
0% of 100
Scrieti propria recenzie
Scrieti o recenzie pentru:Halder - Ciocan SIMPLEX cu capete moi, TPE moale - TPE mediu, cu carcasa din fonta si coada din lemn de inalta calitate, 50 mm
Recenzia Ta
X
Cere detalii
Compara Produsele
Nu aveti produse in lista de comparare